We play by my rules

 

Bun venit în locul meu de joacă. Dacă vrei să poposești pe aici, e bine să știi care sînt regulile casei.

În primul rînd, vreau ca acest spațiu să fie unul sigur pentru tine. Citește politica de confidențialitate și cea privind fișierele de tip cookie.

În ceea ce privește termenii și condițiile mele, trebuie să știi că acestea pot fi modificate oricînd, fiind obligatorii și cu efect imediat pentru toți musafirii. Data ultimei actualizări: 5.10.2018.

Comentariile de pe acest site sînt moderate, pentru a păstra relevanța discuțiilor, precum și un spațiu sigur și respectuos pentru comunitatea mea.

Textele și fotografiile publicate pe anamanescu.ro sînt proprietatea subsemnatei, Ana Mănescu, și sînt protejate prin legea drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea lor fără acordul meu se pedepsește conform legii în vigoare.

Preluările, citatele sau fotografiile de pe site care nu îmi aparțin sînt folosite cu acordul autorilor sau prin utilizare cinstită, și întotdeauna cu menționarea sursei.

Citarea din textele de pe anamanescu.ro nu necesită acordul meu, cît timp este parțială, nu încalcă noțiunea de utilizare cinstită și se menționează sursa, cu trimitere prin link către textul integral de pe anamanescu.ro.

Preluarea integrală a textelor se poate face numai în condiții excepționale și numai cu acordul meu scris (contact: povesteste@anamanescu.ro).

De asemenea, preluarea fotografiilor se poate face numai cu acordul meu scris și numai cu menționarea autorului fotografiei.

Pe site promovez cărțile pe care le-am scris sau pe care le-am tradus.

Recomandările de cărți sînt sincere, indiferent de felul în care au ajuns în posesia mea (cumpărate, primite în dar, cîștigate la un concurs, primite printr-o colaborare sau sponsorizare).

Recomandările din seria Sustenabilitate & Minimalism sînt sincere, documentate și testate personal unde este posibil.

Articolele de pe site pot conține linkuri de afiliere. Dacă achiziționezi ceva la recomandarea mea, nu plătești nimic în plus, dar contribui la susținerea acestui site. Află mai multe despre cum funcționează afilierea și care sînt magazinele partenere.

Comments are closed.