zAna Mănescu – despre & contact

ana manescu

Ana Mănescu. Născută în București, de Sfîntul Gheorghe și Florii. Ana Florina Georgeta Mănescu, mai exact. Copilă a revoluției. Part-time zînă, cu apucături de pisică.

Lăzăristă. Jurnalism probat, istorie părăsită înainte de licență. Autodidactă.

Scriitoare, jurnalist cultural, editor-șef societatesicultura.ro, PR Herg Benet, traducătoare de non-ficțiune pentru ACT și Politon.

Hashimoto, anxietate, un buchet de fobii și obsesii, haz de necaz, recunoștință pentru lecțiile căpătate și visurile în sfîrșit urmate. Da’ tare dor îmi e de mare.

Fericirea spre care aspir înseamnă sănătate și echilibru, minimalism și ecologism, învățare din orice, mereu, microschimbări și asumare, ciocolată, cacao cu scorțișoară, cosmetice naturale, pisici, povești scrise-filmate-cîntate, oameni dragi și sine îndrăgit, trăit-murit-nemurit prin scriere.

Sunt ferm convinsă că literatura salvează vieţi. Mie, cel puţin, mi-a salvat vreo trei. Într-o zi, mă voi muta pe o plajă, unde voi scrie cît voi trăi. Sau voi trăi cît voi scrie.

Site-ul acesta e locul meu de joacă. Aici adun și povestesc tot ce iubesc, ce mă hrănește, ce mă învață.

Îmi poți scrie pe povesteste@anamanescu.ro, ana.manescu@hergbenet.ro sau ana@societatesicultura.ro. Mă găsești pe Facebook, pe Instagram și pe Goodreads. Îmi poți citi articolele de pe societatesicultura.ro aici, iar de pe site-ul editurii Herg Benet îmi poți adopta toate cărțile.  Dacă vrei să primești (po)vești pe mail, introdu-ți adresa mai jos și apasă pe butonul de abonare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *